keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Huomenaamuna olis lähtö Pietariin. Lento lähtee Rovaniemeltä 05.45, joten herätyskellon saa laittaa soimaan jo neljältä aamulla. Voi että minä sitten inhoan todella aikaisia herätyksiä, mutta minkäs teet. Ite olen taas matkustusajat valinnu :D. Meillä on Helsingissä muutama tunti aikaa ennen kuin matka jatkuu Venäjälle. Helsingistä Pietariin matka jatkuu junalla. 


Kuva lainattu: http://handluggageonly.co.uk/


Se on kumma juttu, että laukun pakkaaminen pitää aina jättää viimeiseen iltaan. Sama juttu joka kerta ennen matkaa. Tälle reissulle tulee otettua vain käsimatkatavarat, niin pitäis oikeasti pakata vain tavaraa joita oikeasti tarvitsee. Saas nähdä tulikohan kaikki olennainen matkaan. Muistan joskus nuorempana tykkäsin hirveästi pakkaamisesta ja silloin pakkasin tavarani jo monta päivää etukäteen lyhyellekin reissulle. Nykyisin matkustamisessa ainut huono puoli on se laukun pakkaaminen. Olen vielä kauhean neuroottinen varsinkin passin suhteen. Tarkistan lähitessäni ainakin tuhat kertaa onko se passi varmasti siellä laukussa. Matkalla lentokentällekin minulle hiipii mieleen kauhuskenaario siitä, että mitä jos se passi jäi sittenkin kotiin. Lopetan yleensä sen panikoimisen vasta lähtöportilla. No ainakaan tällä panikoimisella luulisis ettei se passi jää kotiin :). 


Laukku pakattu
Olemme perillä Pietarissa puoli kolmelta paikallista aikaa. Siinä olis hyvin aikaa piipahtaa jo huomenna kaupungilla ennen illan viettoa. Tarkoitus olisi viettää uuden vuoden aattoiltaa ravintolassa syöden ja loppuillasta kaupunkia kierrellen vuoden vaihtuessa. Saa nähdä minkälaiset karkelot siellä on. Voi olla vipinää kaupungilla puolen yön aikaan.

Katsotaan ehdinkö tänne kirjoitella reissun aikana matkakuulumisia. Viimeistään matkan jälkeen matkakertomus ja matkakuvia. 


Dasvidanja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti