sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Joulukuussa Floridaan !?

Tuli eilen illalla vähän selailtua netissä pienissä matkahaaveissa ja sitähän melkein ajautui jo Atlantin toiselle puolelle. Tästä kuuluu kiitos tai syytös työkaverille, joka kertoi minulle, että Ruotsin Luleån kautta pääse halvalla jenkkeihin. Tätä asiaahan piti lähteä tutkimaan, niin totta hän puhui. Norwegian lentää todella edullisesti Tukholmasta muun muassa Las Vegasiin, Floridaan, New Yorkkiin ja moniin muihin kohteisiin Jenkeissä. Tietysti asiasta innostuin ja miehelleni jo ehdotin, että lähettäisiin joulukuussa Floridaan! Pitää maanantaina alkaa järjestelemään lomia, jotta matka onnistuisi.


Florida. kuva lainattu


En ole vielä koskaan käynyt jenkeissä ja olen haaveillut pääseväni sinne jo kauan aikaa. Haluaisin Floridan lisäksi käydä muun muassa Las Vegasissa ja New Yorkissa. En ole vielä aiemmin uskaltanut lähteä lentämään Atlantin yli lentopelkoni vuoksi. Olen siedättänyt lentopelkoani viime vuoden ajan todella tiuhaan, joten uskon nyt selviäväni Atlantin ylityksestä, vaikka helppoa se ei tule tosiaan olemaan. Muistan kun lensimme viime vuonna Singaporen lennolla Intian Valtameren yli, niin sekin oli jo ihan kamalaa. Intian valtameri on tosiaan aika pieni läntti verrattuna Atlantin valtamereen. No ehtisin tässä melkein vuoden valmistautua :) .

Minun ei kyllä pitänyt lähteä seuraavalle kaukomatkalle vielä tänä vuonna, mutta hupsista keikkaa. Taas on suunnitelmat suuria ja lentoliput melkein varattu. Se on hienoa, kun näitä ideoita aina tupsahtaa jostakin. Hemmetin työkaveri...

2 kommenttia:

  1. New York on aivan ihana paikka, sinne kyllä suosittelen lämpimästi lähtemään! Se ihmisvilinä ja noh, itse kaupunki on vain sellainen kokemus mitä ei voi sanoin kuvailla. Floridasta voin kertoa kuun vaihteen jälkeen mikäli vinkkejä kaipaa, me lähdetään Miamiin loppukuusta :)


    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. New York on minulla ollut haaveissani jo todella kauan aikaa, mutta tällä kertaa suunta tulee olemaan todennäköisesti Florida, jos lomat järjestyvät. Vinkit ovat todella tervetulleita :) . Pitää muistaa kysäistä sinulta vinkkejä kun olet palannut reissultasi :)

    VastaaPoista