sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Kohti uusia haasteita

Tässä sitä nyt istutaan Onnibussin kyydissä matkalla Jyväskylään. Huomenna olisi ensimmäinen koulupäivä Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa, jonne hain viime syksynä opiskelemaan. Olen todella pitkään halunnut juuri Jamkiin opiskelemaan logistiikkaa, mutta aiemmin ei ollut mahdollisuutta käydä kyseistä alaa etäopiskeluna. Fiilis on vielä sen vuoksi huikea, koska vain 20 otettiin sisälle 140:stä. Pääsykokeissa opettajat kertoivat myös että jotkut ovat yrittäneet kyseiseen koulutukseen viidettä vuotta peräkkäin eikä ole onnistanut ja meikäläinen meni ekalla yrittämällä sisälle!

Olen jo aivan fiiliksissä uudesta koulusta ja huomisestapäivästä. Monet taivastelivat mulle, että miten jaksan aloittaa uuden koulun heti toisen perään. Vaikka koulu tuo todella paljon hommia lisää niin en näe koulun käyntiä pelkästään koulutehtävinä ja luennoilla istumisena. Koulun kautta tapaa uusia ihmisiä ja koulu saattaa avata täysin uusia mahdollisuuksia elämässä. Esimerkiksi työharjoitteluja ulkomailla, opintomatkoja jne. Edellisessä koulussani ryssin työharjoittelumahdollisuuden ulkomailla, koska menin hakemaan kaikki työharjoittelut hyväksiluetuiksi. Ehdin jo työpaikkallani puhua asiasta ja he kertoivat mahdollisuudesta lähteä vaihtoon Itävallan tehtaalle. sehän meni sitten siinä.

Tättärää.. Odotan innolla huomista ja sitä mitä tämä koulu tuo tullessaan. Ei voi käsittää miten kaikki palaset loksahtivat niin hyvin kohdalleen. logistiikan insinööritutkinto sattui just nyt alkamaan eka kertaa etäopiskeluna ja se että minä täysin vahingossa huomasin tämän tapahtuvan, työkaveri lähti myös opiskelemaan juuri Jyväskylään ja Onnibus alkoi ihan vasta kulkemaan täältä pohjoisesta. Mulla on nyt sellanen fiilis että tällä kaikella on nyt joku tarkotus ja luulen tästä seuraavan jotain suurta. Sehän nähdään :) .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti