lauantai 9. tammikuuta 2016

Solo Sokos Hotel Vasilevsky hotel review


Yövyimme Pietarin matkalla Sokos hotelli Vasilevskyssa, joka sijaitsee Vasilevskyn saarella hieman keskustan ulkopuolella. Varasin hotellin Amoman kautta, koska heillä oli sillä hetkellä kaikkein edullisin hinta. Sain huoneen puoleen hintaan, joten hotellihuone tuli yöltä maksamaan vain 40 euroa ja aamupalakin kuului hintaan.

We slept our nights in Sokos hotel Vasilevsky in St. Petersburg, which locates at the Vasilevsky island a little bit outside of the center. I Booked hotel from Amoma, because they had the lowest price in that moment. I got the room on half price, so our room cost one night only 40 euros and breakfast included to price.

Huone

Valitsin hotellista perustason huoneen, joka vastasi täysin odotuksia. Varaussivustojen kuvat eivät valehdelleet yhtään. Huone oli todella hieno ja kaikki asiat olivat niin kuin pitikin. Sänky oli myös hyvä, eikä äänieristyksessäkään ollut mitään valittamista.

Room

I chose a basic room from this hotel, which was totally what I expected. The pictures of the booking sites didn´t lie at all. The room was very fancy and all things was they have to be. A bed was also good and soundproofing was ok too. 


My picture from hotel room
Booking.com´s picture from roomHotellin aamiainen

Hotellin aamiainen oli todella hyvä. Aamiaisbuffet oli hyvin kattava ja joka päivä vaihtelevuuttakin oli tarjoiluissa. Aamiaisella oli tarjolla jopa kuohuviiniä joka päivä! Pöydän antimet oli merkitty pienillä kylteillä, joissa oli teksti myös Suomeksi.


Hotel´s breakfast

Hotel´s breakfast was really good. The breakfast buffet was comprehensive and some of food changed every day. There was also sparkling wine every day! Every food was marked a little sings, which has text also to finnish.


Kuohuviiniä aamiaisella :)

Hotellin palvelu

Hotellin palvelu oli ihan ok. Hotellin pääaulassa oli turisteille suunnattu retkipalvelu, josta pystyi tilaamaan taksikyydin joka paikkaan. Hotellin henkilökunta soitti taksin ja neuvotteli kyydin hinnan valmiiksi, joten meillä ei tarvinnut kuin hypätä kyytiin. Hotellin aulassa oli myös pankkiautomaatti, josta sai helposti rahaa nostettua.

Hotel´s service

Hotel´s service was ok. At the main lobby was tour desk for tourists, where you can order taxi to every where. The hotel´s staff called taxi and negotiated the price of taxi, so we had to only jump into taxi. At the main lobby was also ATM, where you can withdraw money very easily. 


Hotel´s main lobby


Hotellin sijainti

Hotellin sijainti olisi ollut todella hyvä, jos lähin metroasema olisi ollut toiminnassa. Läheisimmälle metroasemalle oli tällä hetkellä ainakin kilometrin matka ja Nevski Prospektille sai kävellä pari kilometriä. Liikkuminen hotellilta oli järkevintä taksilla, koska kyydin keskustaan sai 200 ruplalla. Hotellin lähettyvillä oli mukavasti ravintoloita ja lähellä oli myös kävelykatu, jossa oli jonkin verran putiikkeja. Ihan hotellin vieressä oli myös pieni kioski, josts pystyi ostamana elintarvikkeita.

Hotel´s location

The Hotel´s location would have been really good, if the nearest metro station would have been in operation. At this moment the nearest metro station was at last one kilometer away and Nevski prospekt was 2 kilometers away. The easiest way to get centre was take taxi from hotel, because ride cost only 200 ruples. 


Solo Sokos hotel Vasilevsky


Hotelli arvostelu (1 - 5)


Sijainti                                                3

Nukkuminen                                      4

Huone                                                5

Palvelu                                               4

Hinta-laatusuhde                                5

Siisteys                                               5


Loppuarvosana                                 4,5


Sain myös päivän naurut, kun aloin tutkailemaan hotellin vitriinikaappia. Sieltähän löytyi suomalaista jalostajan hernekeittoa! Eikä ole mitään havaintoa, mitä ne siellä teki?!


Jalostajan hernekeittoa hotellin vitriinikaapissa?!

2 kommenttia:

  1. Olipa hyvä ja kattava arvostelu, itsekin haluaisin joskus päästä Venäjälle reissuun ja ehkä juuri tuohon hotelliin, kuulosti niin hyvältä! Hauskoja nuo hernekeittopurkit :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) . Hotelli oli kyllä tosi hyvä. Ainoa huono puoli oli tosiaan kulkuyhteydet. Käsitin kuitenkin että lähimetroasema olisi vain tilapäisesti suljettu. Muuten suosittelen hotellia kuitenkin todella lämpimästi. Varmasti yksi parhaista joissa olen majaillut. Venäjälle kannattaa nyt lähtiä, koska ruplan avon tippumisen ansiosta siellä on todella halpaa. Minullekin tuli hieman yllätyksenä, kuinka halpaa siellä oikeasti on :) .

    VastaaPoista