lauantai 24. lokakuuta 2015

Singapore - Bali matkakertomus osa 4

Nyt olis sitten viimeinen osio matkakertomuksesta. Kyllähän näitä tulikin aika monta, mutta minkäs teet kun asiaa on niin paljon :). 

4.1.2015 Paluu Singaporeen

Kun Bali oli nähty, palasimme Singaporeen vielä muutamaksi päiväksi ennen kotiin paluuta. Varasimme saman hotellin, kuin menomatkalla. Hotelli oli muuten Parkroyal on beach road Singapore. En muistanut sitä vielä aiemmissa teksteissä edes mainita. Hotellia voin suositella kaikille perushotellia etsiville. Kaikki toimi kuten pitää ja sijainti oli todella hyvä. Huoneet olivat myös siistit ja mukavat. Uima-allasosasto oli hyvä ja saimme altaan baariin ilmaiset drinkkiliput. Muuten alkoholipitoiset juomat olivat todella kalliita altaan baarissa. Singapore Sling maksoi 14 €, joka oli muuten ihan pirun hyvää :) . 

PARKROYAL on beach road Singapore


Lensimme päivällä Balilta takaisin Singaporeen jälleen kerran Jetstar Airwayssillä. Tällä kertaa olimme kuitenkin viisaampia ja varasimme matkalaukuillemme omat lentoliput etukäteen, eikä tarvinnut toista kertaa maksaa kiskurihintoja matkalaukuistamme. 

Meillä oli enää aikaa olla Singaporessa yksi ja puoli päivää, koska paluu lentomme Suomeen lähti loppiaisena puolen yönaikaan. Kävimme vielä vierailemassa Marina Bayllä ennen kotiin paluuta. Marina Bay oli aivan ihanaa aluetta. Kyseisellä alueella järjestetään joka ilta 2 kertaa ilmainen valonäytös, jonka kävimme katsomassa. Se oli näkemisen arvoinen! Minulla on videoituna melkein koko näytös, mutta en lisää sitä tähän blogiin, jos joku sattuu olemaan menossa Singaporeen. En halua viedä näytöksen iloa muilta ;) . Olisin tosiaan halunnut vielä käydä Marina bayn hotellin katolla ja casinolla, mutta mieheni oli sen verran väsykkä, ettei hän suostunut lähtemään kumpaankaan. Kierrellessämme Marina Bayn aluetta, minulla tuli todella ikävä ystäviäni Miia ja Jaanaa. Ajattelin, että tänne minun on tytöt saatava joku päivä! 

Viimeisenä päivänä luovutimme hotellimme jo puolen päivän aikaan, mutta jätimme matkalaukkumme hotellin matkatavarasäilöön odottelemaan illan lähtöä. Hotellin henkilökunta kertoi meille uloskirjauksen yhteydessä, että saisimme käyttää vielä koko päivän uima-allasosastoa, jos haluamme käydä peseytymässä ennen pitkää lentoa. Meidän oli tarkoitus käydä päivällä vielä Singaporen tieteellisessä museossa, mutta sehän oli meidän tuurilla kiinni juuri tuona päivänä remontin vuoksi. No ei voinut mitään. Onneksi läheltä löytyi kuitenkin kiva ostoskeskus, josta löysin vielä mukavasti vaatteita ennen kotiin paluuta. Palasimme tämän jälkeen hotellin uima-altaalle rentoutumaan ennen pitkää kotimatkaa. 

Autotaidetta tiedemuseon pihalla

Menimme Singaporen lentokentälle hyvissä ajoin, koska halusin tutustua lentokenttään tarkemmin. Singaporen lentokenttä on moneen kertaan yhdeksi maailman parhaimmista lentokentistä, joten pakkohan se oli vielä käydä koluamassa. Lentokenttä oli arvostelut ansainnut, koska välillä unohdin että olen oikeasti lentokentällä. Löysin sieltä muun muassa puutarhan ja elokuvateatterin. Minua jännitti hirveästi pitkä lento kotiin, joten jätin mieheni elokuvateatteriin ja painuin itse baariin ottamaan muutaman rohkaisuryypyn ennen kotiinpaluuta. Tässä baarissa viereeni sattui istumaan oikein mukava kiinalainen nainen, jonka kanssa porisimme pitkän tovin, ennen kuin hänen lentonsa takaisin Shanghaihin lähti. Vaihdoimme puhelinumeroita, jotta voisimme pitää yhteyttä jatkossakin. 

Changi Airport


Oli haikeaa lähteä pois Singaporesta, koska aika siellä oli niin lyhyt ja tykästyin paikkaan niin paljon. Singapore meni ehdottomasti kärkisijalle kaikista paikoista, missä olen tähän mennessä käynyt! Tulen varmasti palaamaan sinne jokupäivä..


Viimeinen Singapore Sling hotellin uima-altaalla ennen kotiinpaluuta

Vielä eletään jonkin aikaa menneisyydessä ja seuraavaksi kerron matkastamme Osloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti